Gereedschap en toebehoren

Soorten gereedschap voor dak en gevel

Met goed gereedschap werk je sneller, efficiënter en nauwkeuriger. Zinkunie heeft een groot assortiment professionele gereedschappen voor zowel grote als kleine klussen, zoals gereedschap om met zink te kunnen werken. Daarbij kun je rekenen op een razendsnelle levering en uitstekende service.

Het beste gereedschap en toebehoren

Of je nu elektrisch of handgereedschap nodig hebt, wij hebben voor elke klus het juiste instrument. Hierbij kun je denken aan fels- of soldeergereedschap, branders, föhnen en nog veel meer. Daarnaast hebben we gereedschapsets samengesteld voor elk specifiek toepassingsgebied. Zo heb je voor een voordelige combinatieprijs de basis uitrusting bij de hand voor het beste resultaat. Naast topmerken als Sievert, Leister föhn en Paslode vind je op onze website vele andere kwaliteitsproducten. Bij elk artikel staat omschreven waarvoor je het gereedschap het beste kunt gebruiken.

Voordelen Zinkunie

  • Volledig assortiment
  • Professionele producten
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Razendsnelle levering
  • Uitstekende service

Heb je nog vragen over een bepaald gereedschap? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om jouw project tot een succes te maken!

Naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

Op zoek naar een andere categorie?

Zinkunie heeft alles in huis voor dak en gevel. Van gecertificeerde gevelbekleding en hemelwaterafvoersystemen tot hoogwaardige dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Bekijk ons gehele assortiment.

Ga naar het overzicht
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging