EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekkingen eenvoudig dichtbij

Met een ruim aanbod van EPDM dakbebdekking vind je altijd wat je zoekt, inclusief gereedschap, toebehoren en afdichtingsmiddelen. Al onze producten staan garant voor kwaliteit en zijn KOMO gecertificeerd. Naast een breed assortiment aan verschillende totaalsystemen leveren we uiteraard ook maatwerk. Daarbij denken we graag mee over duurzame toepassingen.

Excellent EPDM voor het dak

Door de specifieke samenstelling is EPDM dakbedekking erg elastisch. Het synthetische rubber blijft zowel in de brandende zon als in de vrieskou zijn flexibele eigenschap behouden. Zinkunie is één van de weinige leveranciers waarbij je drie verschillende soorten EPDM dakrollen kunt bestellen:

ZINCOVER - Europese EPDM dakbedekking

ZINCOVER EPDM is een membraan daksysteem. Door de speciale hot bonding techniek worden homogene EPDM banen in de fabriek aan elkaar verbonden tot één membraan. Deze techniek zorgt ervoor dat we nagenoeg elk dak in één keer kunnen afdichten. Eventuele verwerkingsrisico’s worden zo tot een absoluut minimum beperkt. Met ZINCOVER heeft Zinkunie een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam EPDM dakbekking in huis.

COVERGARD - Amerikaanse EPDM dakbedekking

COVERGARD EPDM is een duurzame en betrouwbare ecologische oplossing voor alle typen platte daken. Het is een erg schoon materiaal. Bij het aanbrengen van bijvoorbeeld naadverbindingstapes is dan ook minder reiniging nodig, wat verwerkingsrisico’s vermindert. COVERGARD EPDM is leverbaar op standaard volle rollen. Andere afmeting nodig? Wij snijden het graag in de gewenste lengte en breedte. We hebben dus altijd de juiste maat EPDM dakbedekking in huis, inclusief afdichtingsmiddelen zoals EPDM kit.

RESITRIX - Gewapende EPDM dakbedekking

RESITRIX verenigt de uitstekende materiaaleigenschappen van EPDM dakbedekking met de bewezen voordelen van hoogpolymeer SBS tot een zeer flexibele eenlaagse dakbaan. Een succesvolle combinatie van EPDM en bitumen dakleer dat op bijna alle ondergronden kan worden verwerkt. Je kunt de banen bovendien eenvoudig, snel en veilig op elke gewenste plek met een hete lucht lasapparaat aan elkaar lassen. Zonder open vuur.

Naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

Waarom Zinkunie?

Zinkunie heeft voor iedere toepassing een oplossing, zoals een ruim assortiment EPDM dakbedekking. Kom je er niet uit? Onze experts denken graag met je mee. Samen maken we jouw project tot een succes!

Onze voordelen

  • Groot assortiment dakbedekkingen op voorraad
  • Complete collectie toebehoren
  • Snelle leveringen met eigen logistiek netwerk
  • Prettig verwerkbare materialen
  • Technisch specialisten voor alle dakbedekkingen
  • Kundig advies over windlast en bouwfysica
  • Praktijkgerichte Zink en EPDM cursussen

Gebruik voor een duurzaam dak ook een duurzaam product.

Guido van Erp
Productmanager

Op zoek naar een andere categorie?

Zinkunie heeft alles in huis voor dak en gevel. Van gecertificeerde gevelbekleding en hemelwaterafvoersystemen tot hoogwaardige dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Bekijk ons gehele assortiment.

Ga naar het overzicht
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging