Dakrandafwerking

Uitstekende dakrandafwerking

De dakrandafwerking (zoals een zinken dakrand, een daktrim kraal of deklijst) heeft meerdere functies.  Naast een esthetische functie heeft het ook een beschermende en waterkerende functie. De dakrandafwerking behoedt jouw dakrand dus tegen weersinvloeden en voorkomt lekkages. Dankzij de vele mogelijkheden in zowel materiaal, model als kleur vind je bij Zinkunie voor elk type gebouw de mooiste randafwerking.

Degelijke dakrandafwerking

Zinkunie beschikt over een uitgebreid programma dakrandafwerking bestaande uit aluminium dakranden, dakrandprofielen, muurafdeksystemen, sierlijsten, daktrimmen en deklijsten. Deze worden in allerlei soorten en maten direct uit voorraad geleverd.

KLIK deklijsten

Met de KLIK deklijsten van Zinkunie kun je dakranden traditioneel en stijlvol afwerken. Dankzij de keuze uit zinken, aluminium of koperen deklijsten in diverse breedtes is voor bijna iedere dakrand de perfecte oplossing voorhanden. Door de voorgevormde hoekstukken zijn de deklijsten snel te verwerken.

Daktrim

Zinkunie heeft ook een groot assortiment Roval Aluminium dakrandprofielen. De aluminium daktrimmen hebben zeer goede mechanische eigenschappen, zijn goed te bewerken, zeer corrosiebestendig en uitstekend geschikt voor diverse oppervlaktebehandelingen.

Kraaltrim

Een kraal daktrim is een ronde aluminium dakrand die doet denken aan een traditionele kraallijst en ideaal als mooie dakrandafwerking. Zinkunie heeft een scala aan kraaltrim van Roval Aluminium. We hebben zowel de ronde dakrandprofielen als de bijbehorende binnen- en buitenhoeken op voorraad voor jouw klus.

Solotrim

De solotrim van Roval Aluminium is een enkelvoudige daktrim voorzien van een speciaal ontwikkelde EPDM afdichtingsband. Met RVS schroeven en RVS neopreen afdichtringen kun je de daktrim rechtstreeks op de dakbedekking bevestigen. De trim is geschikt voor zowel bitumen als kunststof dakbedekkingen.

Naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

Op zoek naar een andere categorie?

Zinkunie heeft alles in huis voor dak en gevel. Van gecertificeerde gevelbekleding en hemelwaterafvoersystemen tot hoogwaardige dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Bekijk ons gehele assortiment.

Ga naar het overzicht
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging