Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking: de beste oplossing voor jouw dak

Met een uitgebreid aanbod van bitumen dakbedekking heeft Zinkunie altijd de beste oplossing voor jouw platte of licht hellende dak. Al onze producten staan garant voor kwaliteit en zijn KOMO gecertificeerd. Naast een breed assortiment aan verschillende totaalsystemen leveren we uiteraard ook maatwerk. Daarbij denken we graag mee over duurzame toepassingen.

Naar de catalogus 'Platte Daken'

Betrouwbaar bitumen

Bitumen dakbedekking (dakleer) is al jaren erg populair als dakbedekking. Ondanks dat de soort steeds meer concurrentie krijgt van andere materialen zoals EPDM, is het nog altijd een prima keuze. Bitumen dakbedekking is betrouwbaar en makkelijk verwerkbaar. Bovendien heeft bitumen vergeleken met andere materialen een voordelig prijskaartje.

ZINGUM®
Met ZINGUM heeft Zinkunie een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige gemodificeerde APP en SBS bitumen banen. De speciale samenstelling zorgt voor een gemakkelijke toepassing, een uitstekende hechting en een lager gasverbruik. ZINGUM behoort al jaren tot de top van de bitumen dakleer assortiment. Er zijn al miljoenen vierkante meters van de verschillende ZINGUM varianten aangebracht.

PROFIGUM®
Met het assortiment van PROFIGUM bitumen dakbedekking kiest Zinkunie voor hoge kwaliteit grondstoffen. De PROFIGUM dakrollen zijn een eersteklas dakbedekking van APP gemodificeerd bitumen. De speciale gemodificeerde banen met uitstekende hechtingseigenschappen maken het mogelijk om op efficiënte wijze een duurzaam waterdicht dak te realiseren met een lager energieverbruik. De gemakkelijk aan te brengen producten van PROFIGUM verzekeren een lange levensduur. Kies je voor Zinkunie, dan geniet je onze goede service, snelle levering en ruime expertise.

Interesse in bitumen dakleer van Zinkunie? Kijk dan op onze webshop. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je vertrouwde filiaal. Onze werknemers staan met passie en vakkennis klaar om je te adviseren.

Naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

Afdichtingsmiddelen voor bitumen

Zinkunie heeft een compleet programma aan primers en afdichtingsmiddelen voor bitumen dakbedekking. Door een selectie uit eersteklas fabrikanten hebben we de beste producten in ons assortiment opgenomen. Voor elke specifieke toepassing of situatie hebben we een passend product dat zorgt voor de ideale hechting. De diverse soorten primers voor bitumen zijn verkrijgbaar in blik, drukvat en spuitbus en in verschillende inhoudsmaten. Kies voor optimaal gebruiksgemak en het beste eindresultaat!

 

Naar de webshop

Waarom Zinkunie?

Zinkunie heeft voor iedere toepassing een oplossing. Kom je er niet uit? Onze experts denken graag met je mee. Samen maken we jouw project tot een succes!

Onze voordelen

  • Groot assortiment dakbedekkingen op voorraad
  • Complete collectie toebehoren
  • Snelle leveringen met eigen logistiek netwerk
  • Prettig verwerkbare materialen
  • Technisch specialisten voor alle dakbedekkingen
  • Kundig advies over windlast en bouwfysica
  • Praktijkgerichte zink en EPDM cursussen

Op je gemak onze producten bekijken?

Zinkunie heeft alles in huis voor dak en gevel waaronder bitumen rollen. Download gratis onze catalogi om op je gemak al onze producten, inclusief afdichtingsmiddelen en toebehoren te bekijken.

Naar de catalogi
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging