Aluminium

Vol trots hebben we nu ook aluminium voor dak- & gevelbekleding in ons assortiment!

Met het nieuwe VESTIS programma bieden we een complete lijn voor dak- en gevelsystemen aan. Zinkunie heeft een groot aantal kleuren uit voorraad leverbaar! En zoals je van ons gewend bent: Vandaag besteld, is de volgende werkdag in huis.

VESTIS aluminium is gemakkelijk te verwerken en is licht van gewicht. Het heeft een lange levensduur, doordat aluminium zichzelf beschermt tegen roest. De kwaliteit wordt dan ook eens benadrukt met een garantie van maar liefst 40 jaar!*

VESTIS aluminium laat zich daarnaast gemakkelijk vervormen. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel elke vorm te maken, zonder beperking van de architecturale creativiteit. Doordat we vele kleuren aanbieden, kan het toegepast worden op zowel traditionele als moderne gebouwen.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk hier voor alle voordelen die Vestis aluminium te bieden heeft en in welke kleuren we het aanbieden. Ook kun je eenvoudig een gratis kleurenwaaier aanvragen. Voor meer informatie kun je terecht bij het dichtstbijzijnde filiaal of je kunt direct een bestelling plaatsen in onze webshop!

*Informeer naar de voorwaarden




Contact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl