Zinkunie is jarig en trakteert!

Zinkunie B.V. bestaat 20 jaar! Een mijlpaal waar wij met recht trots op mogen zijn. Ons succes hangt in grote mate af van het vertrouwen dat klanten in ons stellen. En daarom willen wij het ook met jullie vieren. Dit doen we door middel van leuke acties.

Jubileum magazine!

Aangezien we dit jaar 20 jaar bestaan, vonden we het een mooi moment voor een jubileummagazine. Het is een mooi blad geworden, waarin we onze mijlpalen belichten en bovendien met trots onze nieuwe huisstijl en logo presenteren. Nieuwsgierig? Download dan hier ons Magazine!

Loterij

Zo hebben we een loterij aan het einde van het jaar. Hier kun je aan mee doen, door actieproducten bij Zinkunie te kopen. Elk factuurnummer is een lot, waarmee je aan het einde van het jaar leuke prijzen kunt winnen! Je kunt hierbij denken aan een gratis EPDM cursus, zinkcursus, Paslode schiethamer en zelfs een drone! Nieuwsgierig? Kijk hier voor een aantal deelnemende actieproducten!

Demodagen

Ook zullen we voor een aantal nieuwe filialen demodagen geven. Hierbij worden een paar van onze leveranciers uitgenodigd om een presentatie te geven van hun producten. En is er natuurlijk een lekker hapje en drankje aanwezig.

Project in beeld

In al die jaren tijd zijn er talloze projecten gemaakt met Zinkunie producten. Dat is het in beeld brengen waard!
We vragen jullie daarom om foto’s van de mooiste, bijzonderste of gekste momenten met Zinkunie (producten) te sturen naar marketing@zinkunie.nl. Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen, die een leuke prijs krijgt.


Al met al komt het 20 jarig bestaan van Zinkunie regelmatig terug. Je kunt acties herkennen door onze 20jaar bestaan buttons.


Contact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl